Mount & Blade II Bannerlord İndir – Full Türkçe v1.2.9.36960

  • Selamlar Değerli Jetto Üyeleri,

    Türkçe dil desteğiyle gelen, TaleWorlds'un ortaçağ atmosferinde geçen savaş ve stratejiye dayalı rol yapma oyunu, uzun zamandır beklenen serinin ikinci ve en son oyunudur. 2020'de piyasaya sürüldüğünde bile, şimdi bile oyunun yenilenmiş grafikleri ve geliştirilmiş oyun motoru ile bizi etkisi altına aldığını söyleyebiliriz. Sandbox deneyimi sunan oyunda, özgürce hareket edebileceğiniz bir açık dünya sizi bekliyor. Devasa bir haritada istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Çeşitli karakterler arasından seçim yaparak oyuna başlayabilir ve tüm sınıflarla etkileşime girebilirsiniz.

    Karakterinizi oluştururken saçından fiziksel özelliklerine kadar her detayı istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz. Gerçek zamanlı ve gerçekçi dövüş mekaniklerinin yer aldığı oyunda, hangi sınıfı seçerseniz seçin karakterinizi geliştirebilirsiniz. Güç, kuvvet, hız ve zeka gibi fiziksel ve kişisel yeteneklerinizi artırarak çok güçlü bir karakter haline gelebilirsiniz.

    Oyun tamamen Türkçe dil desteğiyle ücretsiz olarak sunulmaktadır ve hızlı tek linklerden indirilebilir. Yeni eklenen içeriklerle kale savunmaları yapabilir, ataklar gerçekleştirebilirsiniz. Yüzlerce çeşit gerçek silah ve savunma aracıyla donatılmış olan oyunda, köy ticareti yapabilir, uzun yolculuklara çıkabilir ve kervanları koruyabilirsiniz.

    Oyun İçi Görüntüler;


    Mount & Blade 2 Bannerlord'un sistem gereksinimleri ise şu şekildedir:

    • Windows 7/8/8.1/10 (64 Bit)
    • Intel Core i3 8100 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemci
    • Intel UHD Grafik 630, Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7850 ekran kartı
    • 2 GB video belleği
    • 6 GB RAM
    • Oyun boyutu 24 GB, boş disk alanı gereksinimi 50 GB
    Alıntı

    Link: İndirme bağlantısını görmek için Giriş Yap veya Kayıt Ol.

Şimdi katılın!

Henüz hesabınız yok mu? Topluluğumuzun aktif bir üyesi olun ve oyunlarla, yazılımlarla ilgili ilginç konuları keşfedin! Kaydolun ve tartışmalara katılın, deneyimlerinizi paylaşın ve yeni arkadaşlar edinin. Topluluğumuzda herkesin kendine göre bir yer bulabileceğinden eminiz. Hadi, gelin ve bizimle birlikte eğlenceli ve bilgilendirici bir yolculuğa çıkın!