Theme editor

Technology Forum Site Launched!

Garfield

First Liner
Corporate User
Thread owner
TeknolojiForum.com - TFC is on its way to becoming one of Turkey's largest and most active technology platforms, offering a dynamic forum experience that brings together technology enthusiasts. The forum is open to sharing information on a wide range of topics, from artificial intelligence and hardware to mobile devices and software. Whatever your interest, you can start a conversation, discuss, and interact with valuable ideas.

Screenshot_2025-10-10-13-45-22-061_com.android.chrome.webp

gibi uzamış biraz daha düzeltme yapılabilir

Last edited by a moderator:
Thread owner
Mobil tablet değil

Daha öncede ifade etiğim gibi bizde bir sorun görünmüyor, siteye girin ve sayfanın yüklenmesini bekleyin o an bağlantınız yavaştır yükleme gecikebilir ya da yarıda kalabilir mobil veri sonuçta.

Screenshot_1.webp

Thread owner
Bu sorun ilgili eklentiden kaynaklı olabilir ancak artık ilgili eklenti kullanılmadığına göre sorunda yoktur diye tahmin ediyorum 😅

Sürekli takip ettiğim projelerden biri, başarılar abi 🙏

Aynen kardeşim eyw. istatistik eklentisini güncelledim değiştirdim daha doğrusu. ancak bunun nedeni uzaması vs değil neyse özetçe bir sorun yok çok şükür.

hocam sık değişiklik yapmasanız aslında sabit bir yerde kalsanız daha iyi olur farklı farklı forum açıp alan adı değişikliği yapmasanız bir yere gelebilirsiniz bence Garfield

Back